O nama

Poduzeće Etiket tisak d.o.o. Osnovano je prije 50 g., opredijelili smo se za implementaciju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2008. Obavljajući djelatnost tiskanja i grafičke usluge Etieket tisak d.o.o. nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih kupaca širokim asortimanom ali i ono što je najvažnije, kvalitetom svojih proizvoda. Provodimo politiku kvalitete s ciljem postizanja zadovoljstva naših klijenata a pri tome vodimo brigu da su svi naši proizvodi i poslovni procesi utemeljeni na načelima procesnog pristupa upravljanja kvalitetom, a unapređenja naših proizvoda u potpunosti prilagođena zahtjevima naših zadovoljnih klijenata. Stoga znanjem te stručnošću naših kadrova osiguravamo kvalitetu naših proizvoda za tržište.

Jedan od ciljeva naše organizacije je da kao domaći proizvođač našim klijentima pružimo kvalitetnu uslugu i proizvode po svjetskim standardima i prihvatljivim uvjetima.

Zadovoljstvo klijenata provodimo neprestanim praćenjem pokazatelja kvalitete našeg poslovanja i zahtjeva kupaca. Poduzeće postavlja odgovornost za svakog djelatnika za predano obavljanje raspoređenih zadataka, a time i poslovnih ciljeva našeg poduzeća. U poduzeću se nastoji podići osobni standard rada i življenja svih naših zaposlenika.